Proč je pravda tak nebezpečná?

Blogosféra

Jan Tománek

Všimli jste si někdy, co je ze sociálních sítí mazáno a co tam naopak zůstává ve velké míře a patrně záměrně?

Nepozastavili jste se někdy nad tím, jak je možné, že je YouTube plný videí o magnetických místech po očkování, grafenu ve vakcínách a spousty dalších, dle mého, poměrně obskurních věcí? Pozor, ale nijak je neodsuzuji - dnes jsem velice opatrný na to říkat o něčem, že je hloupost, protože mě poslední rok naučil to, že řada věcí, které byly před nedávnem ještě nemyslitelné, se později ukázaly jako pravda.

Ale jde o to, že tato videa, vlastně i amatérské kvality a amatérských badatelů, nejsou problém, ale pokud vystoupí renomovaný odborník, který dané problematice rozumí a třeba se jí celý život zabývá, ale nemá ten „správný názor a pravdu” - je to problém a video, nebo text je okamžitě smazán a cenzurován.

Minulý týden jsme dávali na Facebook Zdravého fóra odkaz na článek, který má trochu sugestivní úvod, ale jde o to, že jsou v něm linky, na 1011 - slovy TISÍC JEDENÁCT studií o škodlivosti covid vakcín.
Pokud link na Facebook vložíte, tak po mnoha varováních, na různé „factcheckové servery”, kde se nemluví vůbec o těchto studiích, ale je tam uvedeno pouze dogma „vakcína je bezpečná, schválená a není experimentální a kdo tvrdí něco jiného, tak lže.” odkaz z Facebooku okamžitě zmizí a nelze šířit. Schválně si to zkuste…

Nebo oficiální systém pro hlášení nežádoucích účinků po vakcínách VAERS eviduje k dnešnímu dni jen v USA 22.000 úmrtí po vakcínách na covid, a přes milion hlášených vedlejších účinků.

A nebo tato Telegramová stránka - „Covid Vaccine Injuries”, kde jsou tisíce příběhů a každý den přibude mnoho dalších, jak někoho očkování zabilo, nebo „jen” doživotně zmrzačilo.

Nejde ale jen o data - jde hlavně o vyjádření předních odborníků. Minulý týden jsme například dostali na Facebooku 3 dny zákaz další publikace (a já osobně na týden) za sdílení pouhého rozhovoru s imunulogem Thonem ze serveru Echo24.

Šílené na tom je, že nám píší lidé, kteří za sdílení článku děkují, protože tyto životně důležité informace prostě z veřejného prostoru nemají a opravdu mohly někomu zachránit zdraví, nebo dokonce život.

A vůbec tu nejde o to, jestli se všechna ta hlášení úmrtí po vakcínách později prokáží jako validní, stejně jako všechny výše zmíněné studie, ale jde o to, že se tím prostě lékaři a instituce jako SÚKL musejí zabývat a není možné, aby tyto informace soukromé společnosti mazaly z veřejného prostoru, nebo média pod různými vlivy, nebo dokonce u nás veřejnoprávní média, jim záměrně nedávala prostor.

Mimochodem, také jste zaznamenali, že to co více jak rok tvrdíme a bylo dříve označováno za dezinformace a nyní se ukazuje jako pravda (šíření viru po očkování, pouze krátkodobá ochrana vakcínou, postupná segregace lidí, neefektivnost roušek…), tak ti co tehdy lhali, to obhajují, že to z jejich strany nebyly přeci dezinformace a lži, ale "v té době dostupné informace”. Inu, když dva dělají totéž…

Jedno je ale jisté - pravda je pro někoho nebezpečná a prostě někomu vadí a vadí moc!

A nyní jde pouze o to, že to buď teď celé praskne, protože už je těch lží tolik a jak se říká - chcípající kobyla nejvíc kope - nebo jdeme po hlavě rovnou do dlouhé totality, ať už díky novele pandemického zákona, nebo zákonům, které připravuje EU, jak potírat „dezinformace” (čti pravdu) a to pak může trvat opravdu dlouhá desetiletí.

​​​​​​​Je to jen na každém z nás přestat mlčet (především se to ale týká zdravotníků) - je totiž už deset minut po dvanácté.