Zdravé fórum a kol.: Kdo lže, ten krade a do pekla se hrabe

Blogosféra

Vendula Zahumenská

Už se moc neorientuju v tom, jaký že je rozdíl mezi Zdravým fórem, Pro Libertate a Chartou 2022, jsou to jedni a ti samí lidé, jedny a ty samé praktiky. Proto si dovolím tyto všechny subjekty sjednotit pod jeden název "Zdravé fórum". Že s ním nemáme nic společného, to ví každý, kdo sleduje dva roky našeho boje za svobodu.

O tom, že se důsledně distancujeme od všech aktivit ZF jsem psala už v září 2021 s uvedením přesvědčivých argumentů. Text jsem pak doplnila po známé aférce s trestními oznámeními na kdekoho. 

Na nečestné praktiky ZF jsem narazila zase před pár dny, kdy se tvářili, že snad rozsudek NSS o nezákonnosti připitomělých respíků, byl jejich. Docela jsem se nad tím pobavila a nechtěla to dál veřejně řešit, i když jsem říkala Davidovi, že by měl napsat advokátu Nielsonovi, ať takto nejedná, že mi vadí, když jsme s nimi spojováni. (Zdrojem obrázku je FB Pro Libertate.)

 

Pak jsem ale narazila v oslavné diskusi plné díků hrdinům ze Zdravého fóra na komentář pana Mráze. Toho si dost považuju, tak jsem si řekla: "Sakra, tak on to vidí taky jako já, no asi bych s tím měla něco podniknout." (V diskusi omluva od Nielsena vůči panu Mrázovi nezazněla - u tohoto příspěvku, ale nějaké komentáře tam asi byly vymazané, nebo jsem si jí bohužel nevšimla).

Nad tímto komentářem jsem se dnes u snídaně dlouho pobaveně smála. Díky, pane Mrázi!

Tak abych to shrnula - se Zdravým fórem, Pro Libertate, Chartou 2022 a ani s jejich advokáty nemáme nic společného, naštěstí. Na rozdíl od nich se ale vždy snažíme informovat pravdivě a směšně nevykrádat úspěchy jiných.

A teď zase k nějaké rozumné práci na zahradě a v domácí výuce našich báječných dětí. Na žabomyší války nemám kdy a doufám, že si ZF dá zase na nějaký čas pokoj.

P. S.: A protože my rouškám doopravdy rozumíme, jsme schopni řešit i odškodnění za jejich nezákonné nařizování. O tom jsem ostatně psala včera.