Čtyřikrát očkovaný Biden, který nosí dvě roušky, má covid

Blogosféra

Jan Tománek

Úplně to stejné před časem potkalo Fauciho a třeba i kanadského premiéra Trudea. Oba, stejně jako Biden, také mnohokrát očkovaní, nosící neustále ochranu a přesto onemocní.

V NORMÁLNÍM světě a dřívější realitě, by to byl úplně jasný důkaz toho, že očkování je zcela nefunkční a roušky nikoho nechrání - přesto bohužel žijeme v realitě tak diametrálně jiné.

Dva roky tu totiž vládne zcela nová tautologie, kde už dávno neplatí žádné logické, medicínské ani matematické modely - tedy jen ty, které podporují oficiální propagandu. A co je horší, všichni, kteří to moc dobře vědí, jen mlčí...

Nedávno mi psala jedna paní, že právě očkování její maminka vděčí za život, že jinak by zimu nepřežila - ale, když jsem se zeptal, jak na to přišla, jen mlčela…

Ale jednu pozitivní věc v tom najít lze - a to, že tím, že tito politici snad opravdu dělají to, co hlásají, jen ukazuje na jejich hloupost, strach a nekompetentnost - což je velice dobré znamení a dává to jistou naději pro lidstvo do budoucna, že zdaleka vše není tak dobře naplánované.
A že i sebelepší plán nepomůže, pokud ho nakonec bude vykonat banda bezduchých loutek, které na svých postech drží zuby nehty jen zkorumpovaná média.